• outlet
  • 4stk 135mm Bil Auto Køretøj Olie Segl Skruetrækkere Sæt O-Ring Tætning Pakning Aftrækker Remover Vælge Kroge Værktøjer
img 0
img 1
img 2
img 3
img 4
img 5

4stk 135mm Bil Auto Køretøj Olie Segl Skruetrækkere Sæt O-Ring Tætning Pakning Aftrækker Remover Vælge Kroge Værktøjer

kr38.41

kr23.02

Anbefaling
Bedømmelse | Skriv en anmeldelse

i ° ą▓ velkommen til vores butik ▓ą ° c

◥▼◤

◥▼◤

◥▼◤

Produktbeskrivelse Funktioner: *1. Høj kvalitet: 100% new høj kvalitet. *2. Bred vifte af applikationer: Designet til industrielle, biler, hobby og håndværk brug. *3. Miljøvenlige materiale: Det er lavet af høj kvalitet metal materiale, høj hårdhed og ikke nem at bære. *4. En sikker og holdbar: Det kan bruges i en lang række strække sig og mærkning applikationer. *5. Holdbar: Det er en robust, pålidelig struktur og høj holdbarhed. *6. Robust og sikker: Robust overflade og klare instruktioner, pålidelig industri-standarder.Beskrivelse: 1. Drift og opbevaring er enkel og sikker. 2. God pålidelighed og lang varig tid er nyttige og praktiske.Specifikationer: - Materiale: metal-Farve: blå Pakke Inkluderet: 1 sæt olie segl skruetrækker (4pcs) Bemærk: 1. Bemærk, at 1-3cm (0.4-1.18") forskel på grund af manuel måling og mindre farve variation i de forskellige display-indstilling. 2. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.

PRODUKT FUNKTION

*1. Høj kvalitet: 100% new høj kvalitet. *2. Bred vifte af applikationer: Designet til industrielle, biler, hobby og håndværk brug. *3. Miljøvenlige materiale: Det er lavet af høj kvalitet metal materiale, høj hårdhed og ikke nem at bære. *4. En sikker og holdbar: Det kan bruges i en lang række strække sig og mærkning applikationer. *5. Holdbar: Det er en robust, pålidelig struktur og høj holdbarhed. *6. Robust og sikker: Robust overflade og klare instruktioner, pålidelig industri-standarder.

BEMÆRK:

1.Den reelle farve varen kan være lidt forskellige fra de billeder, der vises på hjemmesiden, der er forårsaget af mange faktorer såsom lysstyrken på din skærm og lys lysstyrke.

2.Tillad lille manuel måling afvigelse for data.

VIS PRODUKT

Tips

▶ Tilbage :

Hvis der nogen problemer med kvaliteten ,bedes du give detaljerede oplysninger til os inden for 7 dage efter du har modtaget pakken,vil vi bekræfte problemet og derefter tilbyde en tilfredsstillende soultion til dig.Alle vare, der skal returneres, skal være original emballage, og du giver tracking nummer.

▶ Feedback :

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig!Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Vi sætter pris på 5-stjernede positiv feedback, Det er godt for vores langsigtede forretning.Vi vil også sende den samme feedback til dig.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • farve: blå
  • Pakke Inkluderet: 1 sæt olie segl skruetrækker (4pcs)
  • Materiale: Metal
  • Model-Nummer: QM206970

Har du dette produkt? Skriv den første anmeldelse

Du kan også gerne

Top kvalitet.