img 0
img 1
img 2
img 3
img 4
img 5

1STK Udvendige låg Vinyl Skin Sticker Cover Til Apple Ipad, 6/Ipad AIR 2/A1893/A1954 6th Gen 9.7"

kr61.06

Anbefaling
Bedømmelse | Skriv en anmeldelse

1STK UDVENDIGE LÅG Vinyl Skin Klistermærker Dække guard Til Ipad 6/Ipad AIR 2/A1893/A1954 6th Gen 9.7" (Bemærk, at din model i den rækkefølge)

1, er Dette punkt IKKE ET HÅRDT etui.Denne vare er en

S pecial Vinyl skin/mærkat mærkaten og den er IKKE lavet af gummi,silikone, gelé eller plast.Let at anvende og nem at fjerne, efterlader INGEN klistrede rester bag.

2, huden har også en vandtæt, ridsefast, anti-fingeraftryk, æstetik og andre funktioner.Huden er meget let og tynd, det vil ikke øge den bærbare computer vægt og tykkelse.Det påvirker ikke den bærbare computer varmetab.

INTERNATIONALTANERKENDTEREVI :1stk udvendige Låg hud

Fordi,forskellige land, computeren er forskellige,så tjek det første billede .Dette er en Manuel tekniske arbejde.Effekten kan ikke være det samme som afslutningen af alle at installere huden.Hvis huden ikke er afstemt, vil det afvige.Så sørg for at holde huden justeret.Vær venlig ikke at blive for barsk, og stræben efter perfektion.Tak. 1. Brudt igennem den traditionelle opfattelse af shell beskyttende film, ved hjælp af den nye sydkoreanske indførsel af miljøvenlige materialer, simulering teksturer stærk tekstur, at bringe en naturlig og behagelig sensorisk nydelse. 2. Efter optisk præcision Regel Die cut, og den perfekte integration af bærbare computere, og har slid-resistente, syre og alkali, anti-olie, der er nem at rengøre funktioner. 3. Ingen lim rester.

Ovenstående billede er kun til reference

Bemærk: huden er muligt at producere rynker i transit, så det er svært at undgå.Men det vil ikke påvirke installationen.Fordi huden er blød, når huden er anvendt på overfladen af den bærbare computer, vil det blive hjemme.Hvis der er nogle bobler i den hud, det er bare at gå i luften, og det kommer ikke til at påvirke installationen..Når du installerer den hud, du også nødt til at rive papiret i stykker, for at installere.Så kan du prøve at installere det i første omgang.

  • Vandtæt: Ja
  • Produkter Status: Lager
  • Pakke: Ja
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: NoEnName_Null
  • Materiale: PVC

Har du dette produkt? Skriv den første anmeldelse

Du kan også gerne

Top kvalitet.