• outlet
  • 3pc Non-Slip Badeværelse Mat Sæt U-Formet Kontur Måtten Med Badekar Måtte Dække Toilet Mat Absorberende Badeværelse Tilbehør
img 0
img 1
img 2
img 3
img 4
img 5

3pc Non-Slip Badeværelse Mat Sæt U-Formet Kontur Måtten Med Badekar Måtte Dække Toilet Mat Absorberende Badeværelse Tilbehør

kr117.18

kr83.17

Anbefaling
Bedømmelse | Skriv en anmeldelse

Funktioner:

1.Hurtigtørrende Materiale: måtterne er lavet af tusindvis af individuelle microfiber High-bunke smukke badeværelse indretning, tyk Chenille stof hjælper med at spare dine gulve fra dryppende vand, mens du er at træde ud af Brusebad, Badekar eller få klar ved vasken.Fugt er fanget i mat ' s 1med dyb bunke, så tæppet tørre hurtigt og rent forlader måtten frisk, tør og altid fri for skimmel eller mug.

2.Premium og Holdbart: Den holdbare materialer og høj kvalitet konstruktion sikrer, at det ikke vil blive forringet, flade eller falde fra hinanden med brug.Brug hver dag, og vaskes regelmæssigt.Dette måtten vil se godt ud, og ophold funktionel i mange år.

3.Nem at Rengøre: maskinvask, spare din tid.Maskine vask i koldt vand, på en blid cyklus med et mildt rengøringsmiddel, tørrer hurtigt og hukommelse skum bademåtte tørrer utroligt hurtigt, hvilket gør det til et fremragende valg for hyppig anvendelse, og travle husholdninger.Farven vil ikke falme, det vil bo godt og levende i mange år fremover!

4.Passende Størrelser: størrelsen af bademåtte er om 50x80cm/20x31in, størrelsen af låget låget er 45x38cm/18x15in, størrelsen af kontur måtten er om 50x40cm/20x16in.Sammensætning, 100% Polyester.Sikkerhedskopiering af 100% PVC.

6.Vandabsorption: brug af flannel stof har en stærk vand-absorptionskapacitet og kan absorberer vand hurtigt.Holde dine fødder og badeværelset rent og tørt.

Specifikationer:

Navn: Badeværelse Mat Sæt

Materiale: flannel + svamp + PVC

Bund materiale: PVC

Størrelse(om): 50x80cm/20x31in (bad mat), 50x40cm/20x16in (U-formet mat), 45x38cm/18x15in (cover)

Anvendelse: badeværelse, bruser, toilet, osv.

Packing liste:

Bademåtte + U-Formet Kontur Mat + Låg Cover*1

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.5. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er, at kundetilfredsheden

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Technics: Ikke-vævet Tekstil
  • Materiale: PVC
  • Anvendelse: badeværelse
  • Drop Shopping: Støtte
  • Model-Nummer: Three-piece velvet bathroom carpet
  • Stil: Europa
  • Funktion: Øko-Venligt

Har du dette produkt? Skriv den første anmeldelse

Du kan også gerne

Top kvalitet.