img 0
img 1
img 2
img 3
img 4
img 5

18 Farver Akryl Pulver, Støv UV Gel Design 3D Tips Dekoration Manicure Søm Kunst

kr61.12

kr60.51

Anbefaling
Bedømmelse | Skriv en anmeldelse

Specifikation:

Materiale: Akryl

Størrelse: 18 x Akryl nail Powders (18 forskellige farve)

Vægt total: Ca. 65g (hver krukke ca. 5g)

Pakken indeholder:

18 krukker nail powder (Farve vil blive sendt tilfældigt)

Beskrivelse:

Blot tilføje pulver til hvad du bruger enten gele eller akryl

Disse farver kan bruges til at lave 3D nail art eller blandet med glitter eller belagt med shell/ opal flager for fremragende resultater

De kan bruges på fysisk eller falsk nail tips

Bemærk: boksen er ikke fuld ,det er omkring 1.5 g for hver enkelt.

Bemærk :

1. For at forbedre kvaliteten af vores tjenester.hvis du har modtaget produktet har et problem,ikke åben konflikt direkte,ikke bekræfte produkter direkte kontakt os først .Hvis du åbner

tvist,www.ur-import.dk og det vil tage meget lang tid at løse det og Spilde din værdifulde tid .Så kontakt os,vil vi give dig en tilfreds svar med det Samme .

2.Hvis leveringstiden er på vej, men du stadig ikke modtager din ordre, bedes du kontakte os for at forlænge leveringstiden.Tak for din forståelse!

3.Hvis du ikke kan spore din pakke, bedes du kontakte os, vil vi forsøge at fortælle dig, hvor er det,og kan du ikke åbne den tvist,håber på din forståelse, tak

Den Betalingsmetode,

Vi kan modtage Visa/MasterCard , MoneyBookers, Western Union, bankoverførsel osv.

Du bedes betale inden 7 dage efter du laver ordren .

Forsendelse Vilkår

Økonomiske logistik internationaltanerkendterevi es Yanwen Økonomiske Air Mail , SunYou Økonomiske Air Mail , Kina Post Almindelige Lille Pakke Plus,

Standard logistik internationaltanerkendterevi es Kina Post, der er Registreret luftpost , ePacket ,

Expedited Service omfatter EMS og DHL.

Vi skib fra mandag til lørdag undtagen på helligdage.Jeg f du ønsker at ændre rækkefølgen(farve, størrelse, adresse ... ), s lejemål ved at sende os en e-mail, før din ordre da være afsendt .

Økonomiske logistik er rigtig billige, men det tager normalt omkring 30 til 60 dage.Gør opmærksom på, at denne forsendelse s ervice er IKKE spores.

Standard logistik tager omkring 35 dage .Gør opmærksom på, at denne Service er sporbar.

Expedited Service tager omkring 10 til 15 hverdage.Det kan være spor ed af dit land posthuset hjemmeside Eller Kina EMS hjemmeside.

Den shipping tid i løbet af feriesæsonen (Jul, Kinesisk nytår osv) w ould være lidt længere end sædvanlig tid , som vil tilføje yderligere 5 til 10 dage, som en forsinkelse.

Returnerer Udtrykket

Hvis du har modtaget en defekt vare, kunden har op til 7 dage fra datoen for modtagelse af anmodningen om tilbagebetaling eller ombytning til en ny.

Hvis du har modtaget en forkert vare, varerne skal returneres i original og ubrugt stand og skal desuden være i den originale kasse og dens emballage.

Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet.Læs hele den beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud.Mens hvert skridt har derefter lader til at sikre, at Vi sender ud korrekte element, der vil blive lejlighed, når du modtager varerne, som er den virksomhed, ud fra den beskrivelse.I denne situation, vil Vi bede dig kontakte os omgående, så Vi kan rette op på den situation.Din tilfredshed er vigtig for os, og Vi værdsætter Din virksomhed.

Om Os

Efter 4 år vellykkede skud på www.ur-import.dk, besluttede vi at begynde vores nirvana.I øjeblikket er vi specialiseret i tøj, j ewelry, legetøj, redskaber, indbo -, skønheds-og helseprodukter .Vi værdsætter at den enkelte kunde samt engros-kunde.Vores lager er beliggende i Pujiang, mall råvarer på markedet i Kina.Vi tilbyder vores kunder med den mest konkurrencedygtige priser sammenlignet med forhandler for at få lignende eller identiske produkter.Vi yder ikke indfødt - talende kundeservice på engelsk, fransk og Kinesisk.

Tøv ikke med at kontakte os på ethvert tidspunkt, før og efter dit køb.Vi er forpligtet til 100% kundetilfredshed.Vi er tilbage på vores engagement med fremragende service, 100% fuld tilfredshed eller pengene tilbage og en kundetilfredshed garanti.

Bud Med Tillid!

  • Ingrediens: Akryl Pulver
  • Model-Nummer: R3JBRZ6KBH23179
  • NETTO VÆGT: 12 jar
  • 200000204: 200002945,200002945
  • Mængde: 18 jar
  • Mærke: QIANLONG
Frankwilliams2587
2021-01-05
5/5
Very nice already abia requested and I got here very well thank you
Mithrender25
2020-10-12
5/5
Habet

Har du dette produkt? Skriv den første anmeldelse

Du kan også gerne

Top kvalitet.